Naša mladina, naš ponos

Aktivnosti, ki smo jih imeli pozimi, smo nadaljevali tudi čez leto. Dve ekipi smo prijavili v ligaško tekmovanje naše gasilske regije, kjer sta se udeležili kar 6 tekem. Na koncu so naši mladinci zasedli odlično 5. mesto. Na zadnji tekmi so celo osvojili odlično 2.meto.

Ekipe smo odlično pripravili na orientacijo in se s kar 5 ekipami udeležili orientacije zveze. Mladinci so zmagali, mladinke so bile druge. Kasneje so na regijskem tekmovanju mladinke celo izboljšale rezultat in postale regijske prvakinje, mladinci so bili peti. Mladinke so za konec te serije tekem osvojile 14.mesto na državni orientaciji. res izreden uspeh.

Na tekmovanje gasilske zveze smo peljali dve ekipe, pionirji pa so postali podprvaki zveze in se odpravljajo na bližnje regijsko. Pionirska ekipa je sploh bila aktivna letos, saj so se udeležili tudi posebnih tekem v Šmartnem ob Paki ter v Velenju.

Pomembno pa je bilo tudi prvo taborjenje gasilske mladine v juliju, kjer je bilo 17 naših otrok. Čudovito. Ob vsem tem gre posebna pohvala vsem mentorjem in članom, ki sodelujejo v tem ter zahvala otrokom in staršem, ki so aktivni del tega delovanja.